Strategisk Inköpare

STRATEGISK INKÖPARE

Inom affärsområdet Inducore Components är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra medarbetare. LEMONT AB är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition. Vår vision är att vara en ledande, innovativ leverantör av service- och tjänster för en hållbar framtid. Vi vill kunna växa och anta ännu större utmaningar än tidigare. I vår expansion söker vi nu en strategisk inköpare till vår inköpsavdelning.

 

Arbetsbeskrivning
Som strategisk inköpare på LEMONT AB kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av upphandling, förhandlingar, avtal, affärsanalys samt leda det strategiska inköpsarbetet och följa upp inom ditt område.

Kvalifikationer

  • Relevant akademisk examen eller yrkesutbildning inom inköp eller erfarenhet som anses motsvarande.
  • Erfarenhet av inköp inom tillverkande industri.
  • Intresse och erfarenhet av hälsa-, miljö- och säkerhetsfrågor
  • Företagsekonomisk förståelse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska – både i tal och skrift
  • Ledarerfarenhet är meriterande
  • Erfarenhet av ERP Systemet Monitor är meriterande.

Vem är du som person?
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet inom inköp med strategiskt fokus. För att lyckas i rollen som strategisk inköpare har du erfarenhet av upphandling, förhandlingar, avtal affärsanalys. Relevant akademisk examen eller yrkesutbildning inom inköp är ett krav, alternativt erfarenhet som anses motsvarande. Vidare krävs mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, behärskar du ytterligare språk är det meriterande. Vi ser även att tekniskt intresse är positivt, och har du kunskap och erfarenhet av tekniskt inköp sedan tidigare är det starkt meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är en självständig och ansvarstagande person. Du har en stark kommunikationsförmåga och kan arbeta i grupper och driva processer framåt, gärna med erfarenhet av att leda andra. Du har en förmåga att skapa goda relationer och underhåller ditt nätverk på ett föredömligt sätt.

Vi är medlemmar i teknikföretagen. Vi har utöver kollektivavtal personalförmåner som friskvårdsbidrag mm.

 

Så söker du tjänsten
Skicka in din ansökan till annika@lemont.se senast 30 November 2021, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Tjänsten är heltid och tillsvidare.

 Inducore-koncernen är organiserade i tre affärsområden för att på så sätt skapa ett tydligt erbjudande för koncernens kunder. Affärsområdena är fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponenttillverkning. Bolaget finns representerat på flera platser i Sverige och har även verksamhet i Kina och Polen samt samarbetspartners i ett antal länder. Inducore omsätter ca 1 500 MSEK och har ca 880 personer anställda. Läs gärna mer på www.inducore.se

 

Alla nyheter

Vi välkomnar en ny medarbetare

Vi välkomnar Martin Ryd som förstärker vårat marknads avdelning. Martin kommer tidigare ifrån SSAB och kommer bidra till Lemont’s framtids strategi på ett positivt sätt.

Läs mer »

Nya medarbetare sökes

Lemont AB-koncernen söker nu ett flertal nya medarbetare då vi expanderar vår verksamhet. Lemont AB är ca 120 anställda med vårt dotterbolag Svanströms Lackeringar AB

Läs mer »

Underhållsansvarig

UNDERHÅLLSANSVARIG Inom affärsområdet Inducore Components är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete

Läs mer »

Strategisk Inköpare

STRATEGISK INKÖPARE Inom affärsområdet Inducore Components är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta

Läs mer »