Marknadsansvarig / Key Account Manager

MARKNADSANSVARIG / KEY ACCOUNT MANAGER 

Inom affärsområdet Inducore Components är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra medarbetare. LEMONT AB är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition. Vår vision är att vara en ledande, innovativ leverantör av service- och tjänster för en hållbar framtid. Vi vill kunna växa och anta ännu större utmaningar än tidigare. I vår expansion söker vi nu en Marknadsansvarig till vår marknadsavdelning.

Arbetsbeskrivning
Som Marknadsansvarig på LEMONT AB kommer du att ansvara för marknadsarbetet. Vanliga arbetsuppgifter är kundkontakter och marknadsarbete, offert, order, planering, samt leda och följa upp inom ditt område.

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning eller likvärdigt, alternativt minst 5 års erfarenhet inom industri.
  • Erfarenhet av marknadsarbete
  • Intresse och erfarenhet av hälsa-, miljö- och säkerhetsfrågor
  • Företagsekonomisk förståelse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska – både i tal och skrift
 

Vem är du som person?
Vi värdesätter både din framåtanda, din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga och lyhördhet. Vi söker dig med ett driv och engagemang som kan göra skillnad i vår verksamhet och som kan bidra till vår utveckling och tillväxt och vår satsning inom hållbarhet. Du ska kunna ta egna initiativ och brinna för innovativa lösningar. Vi vill att du är en lagspelare, har god kommunikationsförmåga och är lyhörd gentemot kollegor och kunder. Det är viktigt att du drivs av resultat, är affärsmässig, är anpassningsbar och kan arbeta självständigt.

Vi är medlemmar i teknikföretagen. Vi har utöver kollektivavtal personalförmåner som friskvårdsbidrag mm.

Så söker du tjänsten
Skicka in din ansökan till annika@lemont.se senast 30 November 2021, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Tjänsten är heltid och tillsvidare.

 Inducore-koncernen är organiserade i tre affärsområden för att på så sätt skapa ett tydligt erbjudande för koncernens kunder. Affärsområdena är fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponenttillverkning. Bolaget finns representerat på flera platser i Sverige och har även verksamhet i Kina och Polen samt samarbetspartners i ett antal länder. Inducore omsätter ca 1 500 MSEK och har ca 880 personer anställda. Läs gärna mer på www.inducore.se

Alla nyheter

Vi välkomnar en ny medarbetare

Vi välkomnar Martin Ryd som förstärker vårat marknads avdelning. Martin kommer tidigare ifrån SSAB och kommer bidra till Lemont’s framtids strategi på ett positivt sätt.

Läs mer »

Nya medarbetare sökes

Lemont AB-koncernen söker nu ett flertal nya medarbetare då vi expanderar vår verksamhet. Lemont AB är ca 120 anställda med vårt dotterbolag Svanströms Lackeringar AB

Läs mer »

Underhållsansvarig

UNDERHÅLLSANSVARIG Inom affärsområdet Inducore Components är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete

Läs mer »

Strategisk Inköpare

STRATEGISK INKÖPARE Inom affärsområdet Inducore Components är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta

Läs mer »