Vi söker en Key Account Manager till Ludvika, gärna med erfarenhet från tillverkande industri. I arbetsuppgifterna ingår försäljning mot befintliga kunder och nya kunder, bereda offerter, hantera order och ha löpande kundkontakter. Du kommer att vara en del av ett team och ha nära sammarbete med andra funktioner i företaget.

Tjänstgöringsgrad: 100%
Anställningsform:
Tillsvidare
Tillträde: enl ö.k.
För mer information: ring Roger Karlsson 070-837 97 05
Ansökning: skicka CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. sista ansökningsdag 2019-12-15

Lemont är en kvalificerad underleverantör inom skärande bearbetning, plåt och motage. Vårt erbjudande omfattar främs ett basutbud av produktionsengagemangsom sedan skräddarsys efter kundens behov och specifikationer. Kunderna är till stor del exportföretag inom energisektorn, skogsindustrin och annan tyngre industri.

Lemont bedriver verksamhet i Ludvika, Grangärde, Nyhammar och Borlänge och är sedan 2013 ett helägt dotterbolag till Inducore AB

I ett expanderande och flexibelt företag ställs vi hela tiden inför nya utmaningar.
Därför söker vi ständigt nya medarbetare. 

Gör gärna en spontanansökan genom att skicka ett personligt brev med ditt CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Inducore är en industrikoncern verksam inom
områdena 
fordonspåbyggnader, systemlösningar
och komponenttillverkning.