Underhållsansvarig

UNDERHÅLLSANSVARIG

Inom affärsområdet Inducore Components är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra medarbetare. LEMONT AB är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition. Vår vision är att vara en ledande, innovativ leverantör av service- och tjänster för en hållbar framtid. Vi vill kunna växa och anta ännu större utmaningar än tidigare. I vår expansion söker vi nu en underhållsansvarig till vår underhållsavdelning.

 

Arbetsbeskrivning
Som underhållsansvarig på LEMONT AB kommer du att ansvara för att leda, planera och fördela samt delta i underhållsarbetet som bland annat består av maskinservice, sköta beställningar av reservdelar, arbeta i underhållssystem samt arbeta med förebyggande underhåll mm.

 

Kvalifikationer

  • Gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet av arbete med underhåll och industriarbete eller motsvarande som anses likvärdigt. Särskilt meriterande med tidigare arbete med CNC-maskiner.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • Kunskaper i AM underhåll är meriterande
  • Ledaregenskaper
  • Utbildning eller erfarenhet av el, styr och regler är meriterande

Vem är du som person?

Du har god förmåga att kommunicera och leda. Du bör ha vana av att arbeta lösningsorienterat och inte vara rädd för att ta initiativ samt ha god simultanförmåga. För att passa in i denna tjänst skall du vara noggrann, lyhörd och strukturerad i ditt arbetssätt.

 

Vi är medlemmar i teknikföretagen. Vi har utöver kollektivavtal personalförmåner som friskvårdsbidrag mm.

 

Så söker du tjänsten
Skicka in din ansökan till annika@lemont.se senast 30 November 2021, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Tjänsten är heltid och tillsvidare.

 

Inducore-koncernen är organiserade i tre affärsområden för att på så sätt skapa ett tydligt erbjudande för koncernens kunder. Affärsområdena är fordonspåbyggnader, systemlösningar och komponenttillverkning. Bolaget finns representerat på flera platser i Sverige och har även verksamhet i Kina och Polen samt samarbetspartners i ett antal länder. Inducore omsätter ca 1 500 MSEK och har ca 880 personer anställda. Läs gärna mer på www.inducore.se

Alla nyheter

Vi välkomnar en ny medarbetare

Vi välkomnar Martin Ryd som förstärker vårat marknads avdelning. Martin kommer tidigare ifrån SSAB och kommer bidra till Lemont’s framtids strategi på ett positivt sätt.

Läs mer »

Nya medarbetare sökes

Lemont AB-koncernen söker nu ett flertal nya medarbetare då vi expanderar vår verksamhet. Lemont AB är ca 120 anställda med vårt dotterbolag Svanströms Lackeringar AB

Läs mer »

Underhållsansvarig

UNDERHÅLLSANSVARIG Inom affärsområdet Inducore Components är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete

Läs mer »

Strategisk Inköpare

STRATEGISK INKÖPARE Inom affärsområdet Inducore Components är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta

Läs mer »